28/07/2007

Jekku, will you shut up?

Sometimes it's quite annoying to have a Finnish Lapphund. This Finnish dog breed is in the top 10 list of the most favourite dogs in Finland. OK, it is CUTE, INTELLIGENT and FUNNY, but... it also has it's faults.

Like barking.

This reindeer herding dog surely knows how to bark and howl.

3 comments:

Pau said...

Eivätpä suomalaiset seiskarinkoiratkana ole aina kovin äänettömiä;) Ainakin meidän Taika pistää meteliksi, kun näkee oravana. Se siitä äänettömästä metsästystavasta. Tai nämä Tölikän kanilaumat sitten...

Minz said...

Monellahan ihanalla koiralla tuo haukkuminen on verissä. Meillä kaksi pientä välillä oikein odottavat jotain ääntä tai liikettä, että pääsevät räyhäämään. Se vaan ON niin kivaa! =o) Onneksi asutaan omakotitalossa maalla!

Riikka said...

Niin, jos Jekku saisi päättää, niin mekin asuisimme jossain maalla ja meidän kanssa asuisi ainakin Nasu-kissa, muutamia pupuja sekä oravia.

Jos Jekku saisi päättää, niin koko suku asuisi sitä paitsi yhdessä, olisi appivanhemmat, miehen veli perheineen, minun vanhempani ja veljeni, sekä naapurin Hilkka-täti.

Olisimme aina ulkona, paitsi yöllä ja emmekä koskaan kävisi töissä ja jättäisi Jekkua yksin. Ruokana olisi aina makkaraa.